8 گام برای نهایی کردن فروش در بازاریابی

گاهی اوقات در فرآیند فروش در ذهن مشتری مقاومت روانی ایجاد می شود ، هرچه خریدار به نقطه تصمیم گیری برای خرید نزدیک می شود، در برابر خرج کردن پول مقاومت پیدا می کند. دلیل این رخداد هرچه باشد، مشتری تا لحظه تصمیم گیری در تنش است ، اما به محض اینکه تصمیم گیری برای خرید محصول، یک تغییر فوق العاده ای در ذهن او بوجود می آید و ذهن مشتری هرکاری بتواند انجام می دهد تا تصمیم گرفته شده را تقویت کند . این دقیقا همان لحظه ای است که شما می توانید از آن برای ترغیب مشتری برای خرید محصولات استفاده کنید. علت عدم موفقیت فروشندگان غیر حرفه ای، در مهم ترین مرحله فروش، یعنی نهایی کردن فروش است.

پاساژ اینترنتی آمازایران | راهکار های نهایی کردن فروش

چگونگی موفقیت در مرحله نهایی کردن فروش

ترس از شکست و موفق نشدن باعث شده که فروشنده بازدهی و تمرکز لازم را نداشته باشد. این ترس باعث می شود وقت، انرژی و حتی پول فروشنده هدر برود.

شما به عنوان فروشنده باید ذهنیتی درست و روشن درباره نیاز مشتری و ویژگی محصولات خود داشته باشید که بتوانید او را به خرید علاقه مند کنید.

اغلب خریداران  می ترسند کالا یا خدمات نامناسبی دریافت کنند. در چنین مواقعی با قاطعیت به او اطمینان بدهید که در بهترین شرایط است و بهترین خرید را دارد انجام می دهد.

از مشتری بخواهید مشکل خود را مطرح کند یا او را همراهي کنيد به گونه ای که انگار مشکل او را مشکل خودتان مي دانيد. طوري رفتار کنيد که مشتري شما را در کنار خود ببيند يا احساس کند که مي خواهيد واقعا مشکل او را برطرف کنيد. بنابراین به خاطر داشته باشید شاید بدترين مشتري، وفادارترين مشتري شما بشود.

یک فروشنده باید بتواند نیاز مشتری خود را در کمترین زمان تشخیص داده  تا  مشتری دچار خستگی و سردرگمی نشود. به این ترتیب افراد تا آخر قصه مشتاق نگه داشته می شوند.

هنگامی که مشتری اعتراضات خود را بیان کرد، راه حل منطقی برایش پیدا کنید. مثلا اگر مشتری اعتراض به قیمت بالا دارد می توانید به او پیشنهاد دهید که می تواند به صورت اقساطی از شما کالا را خریداری کند.

پس از دادن اطلاعات لازم، نظر مشتری را جویا شوید به گونه ای که به مشتری این حس القا شود که دارد بهترین خرید عمرش را می کند.

در این روش و تکنیک مدرن، بعد از معرفی کالای خود، خیلی ساده از خریدار دعوت می کنید که محصول شما را خریداری کند!

 و درنهایت شما به عنوان یک فروشنده باید اطلاعات کافی در زمینه محصول خود، نحوه استفاده، ویژگی ها و امتیازات منحصر به فردش و همچنین اطلاعات کافی در زمینه محصولات و کالاهای شرکت های رقیب داشته باشید تا بتوانید در مرحله ی نهایی کردن فروش موفق باشید.